Ruud måske til Spanien

Det er hollænderens agent Roger Linse, der overfor Mail on Sunday fortæller, at 29-årige van Nistelrooy gerne vil til Spanien inden karrieren sluttes og…

Det er hollænderens agent Roger Linse, der overfor Mail on Sunday fortæller, at 29-årige van Nistelrooy gerne vil til Spanien inden karrieren sluttes og at 10″erens ønske måske kan gå i opfyldelse til sommer.

Linse har flere gange i Ruuds United-tid prøvet at sende ham til Spanien. van Nistelrooys rådgiver har således både forhandlet med sine gode forbindelser i Barcelona samt Real Madrid i smug – skal man tro pressen – og nu er der altså igen lagt op til hede rygter om Ruuds fremtidsplaner.

“Det er muligt, at der kommer til at ske ting og sager næste sommer, men mere kan jeg ikke sige nu, for så får jeg den engelske og spanske presse på nakken konstant. Omvendt ønsker jeg heller ikke at lyve omkring tingenes tilstand. Ruud ønsker at prøve at spille i Spanien. Får han chancen, skifter han, og jeg kunne personligt også godt tænke mig at se ham der.”

“Faktisk har Real i løbet af de seneste to år tilbudt Ruud en kontrakt, der ville gøre han kom til at tjene langt flere penge end i United, men han følte, at han ikke havde fuldendt sine mål i Manchester,” lyder den noget skræmmende besked fra Uniteds suveræne topscorers rådgiver.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United vandt trods chokstart

Næste artikel

Fergie ud Eriksson ind

ANNONCE