United vandt trods chokstart

Man havde knap nok taget den første slurk af sin øl før United var bagud. Efter bare 90 sekunder lå bolden i nettet hos van der Sar, Rio formåede ikke at…

Man havde knap nok taget den første slurk af sin øl før United var bagud. Efter bare 90 sekunder lå bolden i nettet hos van der Sar, Rio formåede ikke at cleare ordentligt og Collins John var hurtig over bolden og scorede sikkert.

Udsigten til endnu kamp med United som det jagtende hold, var næsten ikke til at bære, især ikke med de sidste tre fire chancefattige kampe i tankerne. Dog var den defensive 4-3-3 formation ændret til en mere klassisk 4-4-2, med to wings i form af de veloplagte Giggs og Park – mon Ferguson og Carlos er bukket under for folkets pres?

United var ikke længe om at svare igen. Den tilbagevendte Giggs, igen god kamp, fløj af sted i velkendt stil ned af venstreflanken, hans gode indlæg blev mødt af Rooney, som dog ikke formåede at få fuldstændig kontrol over bolden og dermed forspildte sin store chance.

Det var mildest talt herligt igen at se United bruge fløjene, det klæder United rigtig godt. Både Park og Giggs var fremragende i dag. Førstnævnte var i oplæggerens rolle i det 17 minut. Park skar igennem Fulhams forsvar med høj fart og rapt fodarbejde, men han fik ikke lov til at omsætte det flotte sololøb til mål, da han i feltet blev væltet omkuld af Volz.

Nistelrooy omsatte sikkert straffesparket. Og bare to minutter senere var bolden igen i røget Fulhams netmasker. Igen var Park manden bag assisten, nemlig en smuk førstegangs-aflevering til en helt fri Rooney på kanten af feltet, og Rooney svigtede ikke og United var i front. Lige netop den hurtige og fremadrettede aflevering frem til Rooney er noget af det som United har savnet, og som manden Park afløste i dag Scholes, slet ikke har formået i indeværende sæson.

Men føringen holdt kun i 10 minutter. Det var danske Jensen der fik scoret på et indad skruet frispark, men en passiv Ferdinand kunne med lidt iver sagtens have forhindret scoringen, men Rio var langt fra normal standard.

Men scoringen var ophørte ikke ved de fire, heldigvis faldt kampen og halvlegens sidste mål til United. Park får perfekt aflevering fra Rooney, som Rooney næsten slår fra egen banehalvdel, Park kunne sagtens selv have afdriblet målmanden, men spiller uselvisk Nistelrooy helt fri og hollænderen scorer sikkert i det tomme mål. Og dermed punktum for en action fyldt halvleg, præget af godt fløjspil og desværre også én gang håbløst forsvarsspil – men underholdningen var i top.

Anden halvleg blev aldrig den samme oplevelse som første, fattig på chancer og godt spil. United burde måske have lukket kampen i anden halvleg, men Rooney, især, havde ikke rigtig fået indstillet sin kanon.

Dette førte selvfølgelig til den nogle forfærdelige sidste 5 minutter, hvor Fulham desperat prøvede at hente en udligning, men det lykkedes som sagt ikke London klubben, og dermed kom United hurtig tilbage på vindersporet. Og ja det var med 4-4-2.

Spillerkarakterer fra 1-10, hvor 10 er bedst.

Van der Sar: Chanceløs ved målene. Som sædvanlig sikker i alle indgrebene……………………………………7

O’Shea: Ireren slider med at finde formen, spiller usikkert, men gav dog ikke op og kom bedre med mod slutningen……………5

Ferdinand: Havde decideret off dag, såre simpelt.……5

Silvestre: Bedre end imod Blackburn, men stadig ikke det sædvanlige niveau……………………………6

Richardson: Ok indsats, god i det defensive, men mistede bolden for meget i opspillet.……………………6

Park: Fremragende kamp, drev gæk med Fulham fra start af. Park har speed og godt blik for sine medspillere. Vi håber han holder dette niveau.…………9

Nistelrooy: 2 kasser og god arbejdsindsats……………7

Giggs: Stærk i dag, nød tydeligt at være tilbage på ”sin” venstrefløj. Stor kamp…………….8

Smith: For ofte anonym, men fik da også vist glimt af hans klasse…………..6

Fletcher: Mistede alt for mange bolde, og kan stadig ikke sætte en modstander af, da han fuldstændig mangler speed. Men arbejder fortræffeligt……………5

Rooney: Fornuftig kamp af Rooney, ikke superkamp, men med et mål brokker man sig ikke. Arbejdsindsatsen fejlede heller ikke noget. Men det gjorde sigtekornet i 2. halvleg……………….7

Bardsley (ind i 56 min.): Gjorde ganske udmærket, gik igen fint med i det offensive, og satte et par saftige tacklinger ind. Ikke bange – det ser lovende ud for unge Bardsley.

Ronaldo (ind 77. min): For kort tid på banen til bedømmelse.
Scholes (ind 85.min): For kort tid på banen til bedømmelse.

Dagens OldTrafford.dk Man of the Match: Park

Forrige artikel

Opstillingen mod Fulham

Næste artikel

Ruud måske til Spanien

ANNONCE