Rygte: Lindegaard på vej væk

Ifølge Goal.com er Manchester United klar til at sælge Anders Lindegaard til sommer for at gøre plads til Asmir Begovic.

Anders Lindegaard kan være fortid i Manchester United efter denne sæson. 

Det skriver Goal.com, der erfarer, at Sir Alex Ferguson planlægger at skille sig af med den 28-årige dansker for at gøre plads til Asmir Begovic, der længe har stået højt på skottens ønskeliste. 

Den engelske presse har i denne sæson flere gange bragt rygter om, at David de Gea ellers skulle være på vej tilbage til Spanien efter en turbulent tid i det engelske. 

Men den 22-årige spaniers seneste præstationer, senest mod Real Madrid, skulle altså nu havde fået Ferguson på andre tanker. 

Modsat de Gea ligner Anders Lindegaard en spiller, der er røget ud i kulden siden den katastrofale 4-3-kamp mod Reading i starten af december, hvor han lukkede tre mål ind på en halv time. 

Siden da er det kun blevet til en enkelt optræden på førsteholdet for den danske landsholdsmålmand. 

Begovic: Skifter til sommer

Samtidig har Asmir Begovic affundet sig med, at hans tid i Stoke lakker mod enden, efter klubben hentede Jack Butland i Birmingham i det forgangne transfervindue. 

– Jeg tror ikke, at Stoke har købt Butland for, at han skal være reserve, så jeg tror, at jeg bliver solgt til sommer, sagde Begovic tidligere i februar ifølge Goal.com. 

– Jeg har læst i aviserne, at jeg takkede nej til City og ja til United, men sandheden er, at jeg ikke har besluttet mig for noget endnu, fortsætter den 25-årige bosnier. 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie: Kagawa bliver bedre

Næste artikel

Rystet Smalling vil vinde FA Cuppen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share