Rygte: Mourinho jagter Jose Gimenez

Skal man tro dagens aviser, vil United gå på rov i Atletico Madrid til sommer, for at styrke både offensiven og defensiven.

De seneste måneder har Antoine Griezmann været varmeste navn på rygtebørsen, når snakken er faldet på hvem United henter til sommer. De fleste medier mener efterhånden, at det blot er formalia der mangler, før den franske angriber er at finde på Old Trafford efter sommerpausen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Skal man tro dagens medier i Spanien & England, er Griezmann dog ikke eneste spiller fra Atletico som Jose Mourinho ønsker at hente til United. Også den centrale forsvarsspiller Jose Gimenez er ønsket af United-bossen, som er på udkig efter en partner til Eric Bailly i forsvaret.

22-årige Gimenez har haft svært ved at kæmpe sig til en fast plads under Diego Simeone i Atletico, hvor han blot er startet inde 16 gange i denne sæson. Derfor er han angiveligt nu på udkig efter andre græsgange, og er ikke afvisende for et skifte til United og Premier League.

Gimenez, der har spillet 30 landskampe for Uruguay, har en frikøbsklausul på hele 58 millioner pund. Men da han har kontraktudløb sommeren 2018, håber United at kunne forhandle den pris en del ned. Det skriver flere aviser i både Spanien & England i dag.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Pogba ude mod West Brom

Næste artikel

Mourinho: Umuligt at få Neymar

ANNONCE