Rygte: Ny belgier på vej

Belgien producerer det ene store fodboldtalent efter det andet, og nu skulle en af de kommende stjerner være på vej til United.

United har allerede Marouane Fellaini og stortalentet Adnan Januzaj i klubben, ligesom Marnick Vermijl fortsat er i United, men pt udlejet til NEC i Holland. Nu kan United være på vej til at hente endnu en belgier.

På rygteplan kædes United nemlig sammen med 16-årige Youri Tielemans fra Anderlecht, hvor også Adnan Januzaj blev hentet fra. Tielemans har på trods af sin unge alder, allerede fået debut på førsteholdet i Anderlecht, og har imponeret alt og alle med sit fremragende spil.

Den centrale midtbanespiller var involveret i de første par kampe af sæsonen for Anderlecht, inden han i øjeblikket er retur på klubbens u21-hold. Tielemans er naturligvis også med på det belgiske u16-landshold, hvor han blandt andet lavede hattrick mod Tyskland i maj, og står noteret for otte mål i ti landskampe.

Foruden United, skulle blandt andet City også have fået øjnene op for stortalentet, der følges tæt af flere store europæiske klubber.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Butt glad for sin trænerrolle

Næste artikel

Se 2 x Manchester United i aften

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share