Rygte: Reus kan sikres for £30 mio. i 2015

Ekspert og kommentator af tysk fodbold mener at vide, at Marco Reus har en frikøbsklausul indbygget i sin nuværende kontrakt, som lyder på 271 millioner kroner – eller 30 mio pund – men først om et år.

Rygterne har i et stykket floreret omkring David Moyes og hans planer for sommerens transfervindue. Og særligt én spiller har trukket overskrifter, nemlig Dortmunds store stjerne Marco Reus.

Sidste efterår kom det frem, at den tyske kantspiller som den eneste i Dortmunds trup skulle have indbygget en frikøbsklausul i sin kontrakt, der gør det muligt for eventuelle købere at sikre sig spilleren til en fastsat pris.

Og nu mener den velsete norske kommentator af tysk fodbold for Sky Germany, Jan Aage Fjörtoft at vide, at Marco Reus helt præcis vil kunne sikres for 271 mio. kroner, såfremt køberen kan vente indtil 2015.

– De (Dortmund, red.) kunne ikke stoppe Lewandowski, og de kan ikke stoppe Reus. Pengene taler altid. Klausulerne taler altid, skriver eksperten således på sin Twitter-profil.

– Han kan forlade Dortmund for £30 mio i sommeren 2015.

Dermed smider Fjortoft yderligere brænde på bålet, efter at Reus’ tidigere holdkammerat Mario Götze tidligere på ugen var citeret for at mene, at kantspilleren drømmer om at spille for Manchester United.

Spørgsmålet bliver så, om Moyes har råd til at vente et år med at sikre sig tyskerens underskrift. Hvad mener du? Deltag i debatten på vores forum.

Forrige artikel

Wayne Rooney klar til Everton

Næste artikel

Phil Neville: Skuffende at kigge på tabellen

ANNONCE