Cleverley på vej mod kontraktforlængelse

Han er pt ikke den mest populære fodboldspiller i England, men David Moyes tror påTom Cleverley og er klar med en ny kontrakt til midtbanespilleren.

Tom Cleverley har ikke haft det let de seneste uger. Massiv kritik af hans spil for United har ført til en underskriftindsamling på nettet, som skal forbyde ham at deltage ved sommerens VM-slutrunde for England, og der blev buhet kraftigt da hans navn blev læst op på Wembley inden landskampen mod Danmark i tirsdags.

Men der er måske godt nyt på vej for Cleverley. David Moyes tror nemlig på den 24-årige midtbanespiller, og er eftersigende klar med en ny lukrativ kontrakt til Cleverley.

Cleverleys nuværende kontrakt udløber sommeren 2015, men allerede nu ønsker Moyes at forlænge aftalen. 60.000 pund om ugen i de næste fem år, skulle være hovedpunkterne i aftalen, som United er klar til at tilbyde Cleverley, der ikke var på banen for United i gårsdagens sejr mod WBA.

David Moyes og landstræner Roy Hodgson har begge støttet Cleverley, og kritiseret den hetz der kører mod midtbanespilleren i medierne og blandt flere fans. Hodgson har stadig Cleverley med i overvejelserne omkring den engelske trup til VM i Brasilien til sommer.

Forrige artikel

Rygter: Robin van Persie på vej ud

Næste artikel

Moyes: Vi får brug for Welbeck og Cleverley

ANNONCE