Sådan gik det Uniteds landsholdsspillere

Flere Manchester United-spillere var forleden i ilden for deres respektive landshold. Her får du et indblik i, hvordan det gik dem hver især.

På The Den i London tog Ecuador og Antonio Valencia imod Australien. Valencia bar anførerbindet, og i spidsen for sit land var han med til at vende 0-3 til en 4-3-sejr. Valencia lagde op til sejrsmålet, som blev scoret af Edison Mendez.

Darren Fletcher gjorde comeback for Skotland, da han kom ind efter pausen i Polen, og hjalp sit hold til at holde en 1-0-føring hjem.

I Bruxelles tog Belgien imod Elfenbenskysten i en kamp, der endte 2-2. Åbningsmålet blev scoret af Marouane Fellaini på et hovedstød fra et hjørnespark taget af Dries Mertens efter 17 minutters spil.

Patrice Evra og Robin van Persie krydsede klingre i Paris, da Frankrig sejrede 2-0 over Holland. Evra gjorde sig bedst bemærket i kampen, da han blev sparket i ansigtet af Quincy Promes, før han fik en god scoringsmulighed, men headede ved siden af. Robin van Persie var syg før kampen, men spillede alligevel 90 minutter for sit land.

Danmark led nederlag på Wembley til England med Chris Smalling startende på sin favoritposition som centerforsvar. Wayne Rooney gjorde sig bemærket med flere nærgående forsøg, før han blev byttet ud med Danny Welbeck, der satte Kasper Schmeichel på prøve et par gange.

Shinji Kagawa lagde op til åbningsmålet og scorede selv fra straffesparkspletten, da Japan kom foran 4-0 mod New Zealand. Kampen endte 4-2.

I Mexico måtte Javier Hernandez gå ud med en knæskade i pausen i deres nullert mod Nigeria.

På U21-niveau så englænderne Jesse Lingard og Wilfried Zaha hele kampen fra bænken, mens Michael Keane måtte trække sig kort før kick-off. Tom Lawrence spillede dog for Wales i kampen, der endte 1-0 til England.

Paddy McNair spillede de sidste 13 minutter for Nordirland, mens Marnick Vermijl ikke blev introduceret i Belgiens nederlag på 3-0 til Serbien.