Sæsonens mål? Fire medlemmer af OldTrafford.dk giver her deres bud

Der er enstemmighed blandt sitets medlemmer, når sæsonens mål skal kåres.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Sæsonen er ovre. Derfor kigger fire medlemmer af OldTrafford.dk i løbet af fire dage tilbage og kårer individuelt sæsonens kamp, spiller, mål og øjeblik. I denne artikel er det sæsonens mål, der skal udpeges.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent 

Alejandro Garnachos saksesparksmål mod Everton

Når man kigger sæsonens United-mål igennem, er der faktisk en masse godt at vælge imellem. Højlund har lavet fede kasser, Bruno har været Bruno med overlegne mål, Mainoos sublime teknik mod Wolves og Rashford har leveret knastørre hug. Men når alt kommer til alt, kan ingen af dem måle sig med Garnachos saksespark mod Everton.

Steffen Jønsson, skribent  

Alejandro Garnachos saksesparksmål mod Everton

Her kan man selvfølgelig pege på nogle af de mål, der har haft en stor betydning eller er kommet på et afgørende tidspunkt. Men jeg har bare en forkærlighed for de akrobatiske afslutninger og har derfor også Wayne Rooneys saksesparksmål som en af mine all time favoritter. Derfor er det naturligvis også Alejandro Garnachos saksesparksmål mod Everton, som i mine øjne er årets mål.

Ásbjørn Nielsson Nattestad, skribent 

Alejandro Garnachos saksesparksmål mod Everton

Det er en ‘no brainer’ for mig. Garnachos mål mod Everton. Opspillet, udførelsen og elegancen. Helt utrolig flot på alle måder.

Thobias Lisby Hermannsen, redaktør 

Alejandro Garnachos saksesparksmål mod Everton

Jeg er tilbøjelig til at kalde det decideret ulovligt at vælge et andet mål end Alejandro Garnachos overnaturlige saksesparksscoring på Goodison Park. Så det er selvfølgelig mit valg. Det blev også fuldt fortjent kåret til sæsonens mål i Premier League.

En lille del af mig har dog også lyst til udpege Kobbie Mainoos flotte sejrsmål mod Wolves. Hold kæft hvor var det lækkert og flabet, den måde stjerneskuddet først laver en tunnel og derefter krøller den over i det lange hjørne. Wow!

 

1 kommentar
  1. “There can be only one Garnacho”

    Men det er jo et “Lucky punch” trods alt, næsten på højde med Rooneys sejrsmål på Old Trafford mod City….men fortjent årets mål i Premier League

    Mainoos basse er bare så smukt udført at man næsten får tåre i øjnene…han får det til at se så legende let og elegant ud når han svæver hen over græstæppet…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Blog: Glæd jer mine kære fans af United

Næste artikel

Paul Scholes reagerer på klubbens beslutning om at fortsætte med ten Hag

ANNONCE