Saha får nummer 9

Louis Saha vil få Andy Coles gamle nummer.
Det slår ManUtd.com idag fast.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dermed skal Andy Coles legendariske trøje ikke hænge i garderoben længere, hvilket den har gjort i over 2 år. Andy Cole forlod klubben til fordel for Blackburn i december 2001.

“Det er en fantastisk ære at bære trøjen og jeg håber jeg kan blive en succes ligesom dem, som har båret trøjen tidligere.
Jeg prøver altid på, at blive en bedre spiller og jeg tror, at jeg kan forbedre mit spil endnu mere i United.
Jeg vil gøre hvad Thierry Henry gjorde i Arsenal,” sagde han til klubbens hjemmeside idag.

I Fulham spillede Saha mest som angriber alene, men denne rolle vil han næppe få i United, hvor han får Ruud van Nistelrooy som angrebspartner.
“Jeg spillede som spydsspids i Fulham og det var fint for mig. Jeg ved, at jeg kan spille på samme måde i United, hvis det kræves. Men selvfølgelig er det op til managern at bestemme hvordan han vil bruge mig,” sagde Saha, som kan komme til at koste United opimod 120 millioner kroner.

Han ventes at blive officielt præsenteret på Old Trafford med Sir Alex Fergsun imorgen, når manageren vender hjem fra Dubai.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chelsea ude med følehornene på Robben

Næste artikel

Kanchelskis skifter til Moskva

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share