Saha: Falcao har det jeg ikke havde

Den tidligere Manchester United-angriber, Louis Saha, mener, at Radamel Falcao kan blive en øjeblikkelig succes på Old Trafford.

– Der er ingen tvivl om, at han vil blive en succes for klubben. Han er en topklasseangriber, der arbejder hårdt for at skabe rum, og som er utrolig svær at håndtere for forsvarsspillerne, siger Louis Saha om Manchester Uniteds nye lejesvend.

– Han har et specielt instinkt, som kun de allerbedste har. Det er noget, som jeg selv aldrig havde. Jeg kunne score fra lang afstand, men jeg var slet ikke af hans kaliber.

Der er stor uenighed om, hvorvidt Falcao, Rooney og van Persie kan spille side om side fra start, men imens Paul Scholes eksempelvist mener, at det ikke kan lade sig gøre, så tror franskmanden på, at det sagtens kan.

– Jeg tror, at Rooney, van Persie og Falcao kan spille sammen, men det er selvfølgelig op til Louis van gaal at afgøre. Jeg forestiller mig Rooney trække ud til venstre, Di Maria på højre, van Persie centralt bag Falcao, der selvfølgelig bare skal ligge forrest og score mål.

– Det er en skræmmende offensiv, og jeg kan ikke vente med at se den i aktion, afslutter Louis Saha, der nåede at score 42 mål i 124 kampe for Manchester United.

Forrige artikel

Blind foretrækker midtbanen

Næste artikel

Blackett velkommer konkurrence

ANNONCE