Saha fortryder ikke sin opførsel

Louis Saha, nuværende Fulham-spiller, og, hvis alt går vel, snart angriber for Manchester United.

Det sker efter, at Fulham har accepteret et bud på £12 millioner for Saha, og nu mangler der bare de sidste detaljer. Her i blandt detaljerne med Saha selv, der vedrører hvor længe hans kontrakt skal løbe, og hvor stor hans løn skal være.

Men disse detaljer skulle man mene ville gå nemt i hus, efter Louis Saha i sidste uge udtalte sig dårligt om Fulham, og at han altid har drømt om at spille for Manchester United.

Louis Saha udtaler i dag til This is London, at han fortryder intet af hvad han har sagt.

“Måske opførte jeg mig ikke som en loyal spiller, men jeg måtte stå inde for, hvad jeg ønskede. Dette kan være min eneste chance for at spille for Manchester United, og det er en drøm for mig. Hvis det havde været en anden klub, ville jeg ikke have gjort, som jeg gjorde,” sagde Louis Saha og fortsatte:

“Det var meget svært for mig, og jeg ved, at nogle folks meninger er imod mig, og det kan jeg godt forstå. Men jeg har altid ønsket at spille i de store turneringer, og selv en spiller på et lavere niveau vil spille på det næste niveau. At spille for United er ikke kun en drøm for mig. Det kan selv folk der ikke ved noget om fodbold forstå.

Disse udtalelser kan kun forstås som glædelige for alle Manchester United fans, som mener Louis Saha er den rette for United.

Du kan diskutere Louis Saha og alt andet på OldTraffird.dks forum.

Forrige artikel

Irere ejer nu over 1/4 af United

Næste artikel

FA afventer Rio Ferdinand

ANNONCE