Irere ejer nu over 1/4 af United

De to irske heste-milliardærer, John Magnier og JP McManus, fortsætter deres kamp i at overtage Manchester United.

Således købte de to irers selskab, Cubic Expression, idag over 3.2 mio. aktier i klubben, således at de nu ejer 25.49% af klubben.
Dermed må situationen siges at være kritisk nu for Manchester Uniteds fremtid, og OldTrafford.dk vil endnu en gang opfordre ALLE MANCHESTER UNITED FANS OM AT MELDE SIG IND I SHAREHOLDERS UNITED hurtigst muligt!

Truslen for et takeover af klubben er på sit højeste. Tidligere har rygter i England sagt, at det sandsynligvis vil ske i april.

De to irere fortsætter altså deres kamp for at overtage klubben, på trods af John Magniers retsag imod Sir Alex Ferguson, som kan føre til, at Ferguson bliver smidt på porten af Magnier.

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

United nået til enighed med Chelsea

Næste artikel

Saha fortryder ikke sin opførsel

ANNONCE