Schmeichel som ny Champions League-vært

Den legendariske målmand skal nu stå i spidsen for TV3+”s dækning af Europas fineste klubturnering. Efter Peter Schmeichel lagde handskerne på hylden i…

Den legendariske målmand skal nu stå i spidsen for TV3+”s dækning af Europas fineste klubturnering.

Efter Peter Schmeichel lagde handskerne på hylden i 2003 har han blandt andet kommenteret for BBC, og hans seneste opgave var så sent som under den netop afsluttede EM-turnering. Nu har han så fået titlen “studievært”, og skal dermed – i selskab med Preben Elkjær – guide de danskere seere igennem den kommende sæsons Champions League.

Onside.dk skriver, at som tidligere vinder af CL-turneringen med Manchester United er det svært at finde en fodboldvært med større, international erfaring. Selv udtaler den 41-årige eks-landsholdsspiller:

“Som spiller var Champions League det bedste, man kunne være med i. Og som tv-seer er Champions League også det største, der overhovedet er. Så derfor er det klart, at turneringen for mig er fantastisk at få lov til at præsentere som vært.”

De første kvalifikationskampe til dette års Champions League blev sparket igang allerede igår, mens selve gruppespillets første kamp bliver den 15. september. Gruppelodtrækningen finder sted den 26. august, og der skulle Manchester Uniteds navn gerne indgå.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Dagens rygte: Saviola i snak med United?

Næste artikel

Endnu en ung reserve forlader Old Trafford

ANNONCE