Scholes ser helst Di Maria på kanten

Paul Scholes roser Manchester Uniteds køb af Angel Di Maria og Radamel Falcao, men ser helst Di Maria spille på kanten.

I de sidste par dage af sommerens transfervindue handlede Manchester United som bekendt stort ind. Det er noget, som den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes kan lide at se.

– Vores nyindkøbte spillere som Di Maria og Falcao er topklasse. De er topspillere. Vi skal bare finde på en måde, hvor vi kan bruge dem alle i et hold, der spiller godt og scorer mål. Sidstnævnte har været lidt af et problem for os, siger Scholes til MUTV.

Angel Di Maria har allerede fået sin debut for Manchester United. Argentineren startede på den centrale midtbane mod Burnley, men Scholes ser helst, at Di Maria bliver rykket ud på kanten.

– Jeg kunne godt tænke mig at se Di Maria spille på kanten. Om van Gaal spiller med kantspillere eller ej, ved jeg ikke, men vi så hvor skræmmende, han kan være på kanten for Argentina mod Tyskland. Om det er på højre eller venstre side, hans fart er skræmmende, mener Scholes.

Colombianske Radamel Falcao har endnu ikke fået sin debut, men hvis den 28-årige angribers knæ er okay, er Scholes sikker på, at han nok skal blive en succes.

– Falcaos scoringssnit er fantastisk fra hans tid med FC Porto og Atletico Madrid. Han har scoret vigtige mål og så giver han også noget bevægelse og erfaring som 28-årig, siger Scholes, men indrømmer, at han er bekymret over Falcaos seneste knæskade.

– Man håber bare på, at hans knæ er okay. Jeg tror, at det er det største problem. Men når han kommer igang, og Di Maria kan skabe chancer til ham, er jeg sikker på, at vi vil begynde at score flere mål.

Det forventes, at både Radamel Falcao og Angel Di Maria er i startopstillingen, når Manchester United møder QPR på søndag.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sporting frustreret over Rojo-salg

Næste artikel

Januzaj vil helst være 10'er

ANNONCE