Schweinsteiger: Van Gaal bliver et hit

Uniteds tyske verdensmester er ikke i tvivl om, at Louis van Gaal bliver en succes i klubben.

Det var ikke en populær beslutning i det sydtyske, da Bayern München i 2009 valgte at hyre Louis van Gaal som manager. Samme billede er der i United, hvor mange fans og tidligere spillere kritiserer hollænderens tilgang til spillet.

Louis van Gaal har dog en solid støtte i Bastian Schweinsteiger, der var med, dengang Van Gaal blev manager i Bayern München,  vandt The Double og kom i Champions Leage-finalen.

– Jeg kan se de samme ting her i United, som jeg dengang oplevede i Bayern. Dengang tog det også noget tid, før vi forstod, hvordan han ville have, at vi skulle spille, men vi endte med at vinde ligaen og komme i Champions League-finalen.

– Vi bliver nødt til at være tålmodige, selvom det stadig er vigtigt, at vi vinder. Vi bliver nødt til at få resultaterne og vi bliver nødt til at score. Jeg synes, vi er godt på vej. Vi kan forbedre os, men holdånden er rigtig god, udtaler Schweini ifølge Manchester Evening News.

Den tyske veteran lægger vægt på, at det endnu er tidligt på sæsonen, og meget derfor kan ske.

– Det handler ikke om Oktober eller November, det handler om Maj. I Bayern var fansene også nervøse i starten af sæsonen, men vi endte med at vinde The Double, og så elskede de Van Gaal.

– Jeg er sikker på, at han vil bringe succes til klubben. Det er jeg meget overbevist om, men vi skal gøre vores arbejde, og vi skal forbedre os. 

Næste opgave for Van Gaal, Schweinsteiger og Co. er efter landskampspausen d. 21 november på udebane mod Watford. 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matas Blog: Det har været en god uge

Næste artikel

Ronaldo tror på United-guld

Relaterede artikler
Total
0
Share