Scott McTominay: “Vores muligheder i angrebet er uendelige”

Scott McTominay har beskrevet Uniteds store bredde i angrebet som “crazy” i et interview med klubbens hjemmeside, manutd.com

Bruno Fernandes. Mason Greenwood. Edinson Cavani. Marcus Rashford. Anthony Martial.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er blot nogle af de navne, som Solskjær har til rådighed, hver gang klubben står overfor en ny modstander. Hver kamp kræver flere hårde beslutninger fra trænerens side, når han skal bestemme, hvem der skal starte, og hvem der skal sidde på bænken – og med tilføjelsen af Jadon Sancho i indeværende transfervindue har Ole Gunnar Solskjær kun fået endnu mere at tænke over. Det må siges at være et såkaldt “luksusproblem”.

Ifølge Scott McTominay er Uniteds muligheder i angrebet “uendelige”. Det siger han i et interview med klubbens officielle hjemmeside, manutd.com.

 

“Vi ved, at vi har en masse mål i truppen, og vi ved, at vi har spillere, der kan bidrage til scoringer overalt på banen”.

 

Klubben har meget mere at skyde med

Manchester United vandt i weekenden komfortabelt over ærkerivalerne fra Leeds med cifrene 5-1. Det var 10. gang i 152 kampe, at holdet formåede at score minimum fem mål i løbet af samme kamp under Solskjærs ledelse. Til sammenligning lykkedes det samme kun to gange i 302 kampe for Solskjærs tre forgængere siden Ferguson-æren.

En ny træner har medfødt en ny spillestil, og ovenstående tal tegner et billede af, at United er begyndt at score flere mål siden OGS kom til klubben i december 2018. Samme tendens viser sig også ved, at United var den klub, der scorede næstflest mål (73) i ligaen i sidste sæson – kun overgået af de larmende naboer fra Manchester City. Holdets sprudlende offensiv ser altså ud til at fungere ret optimalt.

Selvom både Bruno Fernandes scorede hattrick og Paul Pogba formåede at levere fire assists i kampen mod Leeds i weekenden, mener Scott McTominay, at vi stadigvæk har meget mere at se frem til fra flere af klubbens andre spillere.

 

“Luke Shaw hverken scorede eller lavede en assist (mod Leeds, red.), og det er noget, han gjorde sidste år – og i år kommer han til at nå nye højder,” siger han om sin engelske holdkammerat og fortsætter:

 

”Som vi så, så gjorde Paul det godt, Bruno gjorde det godt, Fred, Mason. Men vi har Luke Shaw, Aaron – ved du, hvad jeg mener? Sådanne slags fyre. Mulighederne er uendelige”.

 

Èn kamp ad gangen

Manchester United topper tabellen i ligaen efter 1. runde for første gang siden august 2017, hvor holdet vandt 4-0 over West Ham på Old Trafford – men selvom klubben er kommet godt fra start, er det ifølge Scott McTominay vigtigt, at holdet tager det roligt og indser, at sæsonen først lige er begyndt.

 

“Det er slet ikke tid til at lade sig rive med. Vi er nødt til at fortsætte, og vi er nødt til at blive ved med at skubbe os selv fremad,” siger han.

 

På baggrund af at United som bekendt allerede tabte i 2. runde i sidste sæson, da Crystal Palace gæstede Old Trafford, har Solskjær tidligere udtalt, at det er vigtigt, at klubben undgår at smide mesterskabet på gulvet hver gang i starten af en ny sæson. Det er noget, som Scott McTominay er enig i.

 

”Det er kun en god start. Vi har kun tre point, og der er 37 kampe endnu, før sæsonen er slut,” siger han afsluttende i interviewet.

 

Husk, at holdet gæster St. Mary’s Stadium i Southampton på søndag i 2. runde af Premier League. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 og kan følges direkte på både Viaplay og Xee

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Podcast: Drømmestart, transfer talk og Southampton-optakt

Næste artikel

Solskjær forventer hård Southampton-kamp

ANNONCE