Shaw: 6-0-sejr over Tranmere var sæsonens vendepunkt

Siden nedslagtningen af Tranmere Rovers I januar, har Manchester United været ubesejret i 11 kampe. Luke Shaw identificerer FA Cup-storsejren som et afgørende vendepunkt i sæsonen.

Mange United-fans var utilfredse op til kampen mod Tranmere Rovers, søndag den 26. januar. Få dage forinden havde United tabt 2-0 til Burnley på Old Trafford, og Ole Gunnar Solskjær stillede med et overraskende slagkraftigt mandskab mod Tranmere fra Englands femtebedste række. 

Men selv de sureste løg måtte alligevel kunne glæde sig over en stensikker 6-0-sejr. En kamp, som ifølge Luke Shaw endte med at få afgørende betydning for hele Uniteds sæson. 

– Det gav os alle sammen noget selvtillid, og vi har ikke set os tilbage siden. Det var vores vendepunkt, siger Shaw til manutd.com. 

Både Harry Maguire, Diogo Dalot, Phil Jones, Anthony Martial, Jesse Lingard og Mason Greenwood scorede i kampen. Siden den dag har United ikke tabt. De er ubesejrede i 11 kampe og har blandt andet slået Manchester City to gange og Chelsea en gang på vejen. 

Læs også: Blog: Solen skinnede, inden det blev mørkt 

Derfor ærgrer det også Luke Shaw, at corona-pandemien har ødelagt holdets momentum. 

– Det er det, som har været mest skuffende, for vi var virkelig godt kørende.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Paul Pogba åbner op for sin skade i Uniteds podcast

Næste artikel

Sky: Tottenham vil ikke sælge Harry Kane til United

ANNONCE