Shaw: FA Cup har topprioritet

Luke Shaw er klar til aftenens omkamp mod Cambridge, og fortæller at hele holdet brænder for at få trofæet til Old Trafford.

Ikke siden 2004 har United vundet FA Cuppen. Det skal der gøres noget ved. Derfor er FA Cuppen det vigtigste i år, på linje med at komme tilbage i CHampions League. Det fortæller Luke Shaw til ESPN.

– Hele holdet ser på pokalen og ønsker at vinde den. Specielt nu hvor man kan sige, at ligaen er er stykke væk, jeg ville ikke sige det er umuligt, men det er svært. Så vi ser på FA Cuppen. Vi har været heldige med lodtrækningen indtil videre, hvor vi har mødt hold fra lavere rækker, så måske kan det være vores år, siger Shaw.

Ikke engang Wayne Rooney, der ellers har vundet det meste, har en FA Cup i samlingen. Der skal altså meget gerne tilføjes endnu en titel i Uniteds samling på 11 i den historiske pokalturnering.

Flere af de andre store hold fra Premier League er allerede ude af FA Cuppen. Noget Luke Shaw er opmærksom på.

– Det gør chancen for at vinde større, uden tvivl. Der er ikke så mange af de såkaldte store hold tilbage, hvilket er positivt, siger Shaw.

Skader og formationsskift har kostet

Luke Shaw, der kom til Old Trafford i sommers, har endnu ikke rigtig markeret sig i United. Han er først nu ved for alvor at spille sig ind på pladsen som venstreback, efter en række skader har ødelagt sæsonen for den unge englænder. Shaw selv vil dog ikke kun give skader skylden for den svingende form hos ham selv og United, han mener også skiftet i formationen har betydet noget.

– Jeg vil ikke give skaderne skylden, jeg har selv haft en del, men det er forhåbentlig ovre nu, og jeg kan fokusere på formen og at spille fast. Det er frustrerende, men jeg føler mig stærk og klar nu. 

– Når man ser tilbage på kampene, har det måske været svært nogle gange med de skiftende formationer, som vi har skulle tilpasse os. Måske kan vi spille lidt mere offensivt, men vi ved også hvad der skal til for at vinde kampe, lyder det fra Shaw.

Inden United og Luke Shaw for alvor kan begynde at drømme om en tur til Wembley, skal Cambridge United lige besejres i aftenens kamp på Old Trafford. Herefter venter Sheffield United eller Preston NE i næste runde.

 

Forrige artikel

Officielt: Fletcher skifter til West Brom

Næste artikel

20 år med Darren Fletcher

ANNONCE