Shaw: Jeg spiller hvor og hvornår holdet har brug for det

Manchester United vandt i aftes 3-0 over Bournemouth. En af målscorerne var Luke Shaw, som var tilbage på venstrebacken.

Manchester United tog endnu en Premier league sejr, da de hjemme vandt 3-0 over Bournemouth. Ikke nok med at holdet er ubesejret de seneste seks kampe, så har United ikke lukket et eneste mål ind siden tilbagekomsten fra VM.

En af grundene til dette er engelske Luke Shaw. Senest hjalp han til som midterforsvar, og i aftes blev det til både clean sheet og mål, da han var tilbage på sin vante venstreback.

– Et rigtig godt resultat. Vi sjuskede til tider og tillod chancer, men David de Gea var fantastisk og lavede en række gode redninger. Det holdt os foran i kampen og gav os et clean sheet, lyder det fra Shaw.

Og den engelske back var da også tilfreds med sin egen præstation i opgøret.

– Det er altid godt at kunne prøve nye positioner, og jeg nød det virkelig. Jeg vil spille hvor og hvornår holdet har brug for mig. Tilbage til venstreback i aften og glad for at komme på måltavlen, fortæller venstrebacken.

– Betød målet eller clean sheet mere? Jeg scorer ikke mange mål, især med min højre fod, så jeg bliver nødt til at gå med målet i aften, tilføjer Shaw.

Han ser da også en positiv fremgang på holdet, som nu ligger på en delt tredjeplads i ligaen.

– De skridt, vi tager, går i den rigtige retning. Der er stadig meget at forbedre, men tingene er virkelig positive, og vi føler, at selvtilliden og troen er tilbage. Man mærker det på træningsbanen, på stadion, og forhåbentlig nyder fansene det, lyder det afslutningsvist fra Shaw.

Forrige artikel

Erik ten Hag om van de Beeks skade: Det ser ikke godt ud

Næste artikel

Ten Hag: I dag var ikke vores bedste kamp

ANNONCE