Sidste chance for julemedlemskab

Hvis du har tænkt dig, at give et værdifuldt Shareholders United medlemskab i julegave til en Manchester United fan så er det ved at være sidste chance.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Shareholders United oplyser i en mail, at det er ved at være sidste chance, hvis medlemspakken skal nå frem inden jul.
Så hvis du har tænkt dig, at give et medlemskab i julegave, så skal du hurtigst muligt bestille medlemspakken på ShareholdersUnited.org.

Et medlemskab af Shareholders United er eftertragtet hos Manchester United fans, da det dermed hjælper organisationen i, at holde klubben uafhængig, fri og på supporternes hænder istedet for en udenlandsk milliardær.

Medlemskabet koster 120 kroner om året.
Derudover kan man investere i yderligere aktier i klubben eller donere et beløb til organisationen, som operer frivilligt.

Nyt forum på OldTrafford.dk

Står du inde med spørgsmål om organisationen eller vil du opfordre andre til at blive medlem, så har du nu muligheden på OldTrafford.dks forum.
Du finder forummet her:
Forum : Shareholders United.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Keane forlanger indkøb i januar

Næste artikel

Startopstillingerne mod Stuttgart

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share