Sir Alex advarer Moyes: United er enorm

Sir Alex Ferguson snakkede på fredagens pressemøde om hvad det er David Moyes kan se frem til i Manchester United.

Den kommende Manchester United-manager David Moyes kan efterhånden godt forberede sig på at træde ind i en helt ny verden når han 1. juli tiltræder på Old Trafford.

På fredagens pressemøde blev afgående Sir Alex Ferguson spurgt til hvad David Moyes nok skulle tænke allermest på i sit nye job.

– Hvor enorm klubben er. Det vil han snart se med egne øjne. Det globale brand og det store antal sponsorer vi har er noget han må tilpasse sig. Jeg tror dog ikke det bliver noget problem og det vigtigste er stadig holdet, sagde Sir Alex Ferguson.

Trods Manchester Uniteds store fokus på det kommercielle, så skal David Moyes ikke ryste på hånden over de vilkår han nu vil få, lover Ferguson.

– Han vil få et godt hold af spillere og jeg er sikker på at han selv vil tilføre spillere til det også. Han har sine egne ideer og det er godt. Han skal nok klare det.

– Prioriteten ligger i fodboldholdet. Uden fodboldholdet, så vil der ikke være nogen sponsorer. Holdet er prioriten og det ved vi alle her. Det hersker der ingen tvivl om.

David Moyes tiltræder officielt i Manchester United 1. juli, men hvis man skal tro på Ferguson, så vil arbejdet i klubben allerede begynde når denne sæson er ovre.

– Jeg har snakket et par gange med ham om det. Han vil nok gerne komme ind ret hurtigt. Jeg vil tro at så snart sæsonen er slut, så vil han komme og snakke med personalet, trænere og sådan noget.

Forrige artikel

Sir Alex til Moyes: Nu er Rooney dit problem

Næste artikel

Giggs: Alle bakker op om Moyes

ANNONCE