Sir Alex forsvarer Fletcher

Fletcher blev vist ud efter to gule kort af dommeren, Matt Messias. Dette, mener Sir Alex Ferguson, var forkert og giver sin støtte til Fletcher.

Sir Alex Ferguson synes ikke, det var held, at United overlevede med 10 mand, og han mener ikke, at Middlesbrough fortjente noget i den kamp.

”Jeg synes ikke, det var held. De havde ikke en eneste chance i hele kampen. Tim Howard havde ikke en eneste redning at lave. sagde Fergie til Sky Sports efter kampen.

”De havde mange hjørnespark og indkast, men jeg synes, vi forsvarede meget godt.”

”Dommeren bandt ris til sin egen ryg. Den første advarsel var latterlig. Der skulle have været sendt fire eller fem af banen, hvis man skulle følge det princip. Der var intet grimt i hans spil. To tacklinger og en ung fyr vises ud.”

”Han er kun i begyndelsen af hans karriere. Han har aldrig været den type spiller, men nu blev han altså vist ud.”

Ferguson sluttede af med at rose Middlesbrough, og sagde at de ”kæmpede som tigere”. Da Ferguson blev spurgt, om det er muligt, at United vil købe en forsvarsspiller i januar transfervinduet, afviste han ikke muligheden.

”Jeg vil vurdere situationen. Vi ser muligvis på det, og gør noget hvis den rigtige person dukker op. Måske bliver vi fristet.”

Forrige artikel

Referat: United vandt knebent i årets sidste kamp

Næste artikel

Nye rygter: Russer vil købe Manchester United

ANNONCE