Sir Alex hylder stemningen på Old Trafford

Forud for tirsdagens uhyre spændende returopgør mod Real Madrid er Sir Alex Ferguson ude med roser til Manchester Uniteds fans.

Med gårsdagens professionelle 4-0 sejr over Norwich er al fokus i Manchester nu rettet mod tirsdagens returopgør mod Real Madrid i Champions League.

Manchester United har fornuftige kort på hånden efter 1-1 resultatet på Bernabéu. United-bossen glæder sig til opgøret, hvor der skal forsøges at drage nytte af hjemmebanefordelen.

– Det var et godt resultat for os i Madrid. Vi scorede udebanemålet, hvilket betød, at vi fløj tilbage til Manchester med en positiv følelse, siger Sir Alex Ferguson ifølge den officielle hjemmeside.

– Hvad det (resultatet, red.) sikrede er, at Old Trafford vil blive absolut fantastisk til returopgøret. Det er garanteret, at der vil være en super atmosfære den aften, og jeg føler altid, at der ved disse særlige lejligheder ikke er noget bedre sted at være, siger Ferguson.

Stemningen på ”Drømmenes teater” vil blive præget af noget helt specielt på tirsdag. Superstjernen Cristiano Ronaldo vender tilbage til Old Trafford.  Ydermere har Fergie varslet, at Ryan Giggs vil komme ind til sin professionelle kamp nummer 1000 i karrieren.

Forrige artikel

I fjendens lejr - Real Madrid, del 3

Næste artikel

Sir Alex: Ronaldo-rygte har intet på sig

ANNONCE