Sir Alex: Ronaldo-rygte har intet på sig

Det bliver ikke til noget Ronaldo-comeback i Manchester foreløbig. Det slår Sir Alex Ferguson nu fast.

Rygterne har længe svirret, og fornyelig smed tabloidavisen The Sun yderligere brænde på rygtebålet. De skrev nemlig, at Cristiano Ronaldo ville være klar til at acceptere en massiv lønnedgang for at vende tilbage til Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derudover har Sir Alex Ferguson flere gange talt om sin beundring af den portugisiske halvgud. Og Ronaldo tøver angiveligt med at forlænge sin kontrakt med Real Madrid. Men nu skuffer manageren dem, der håber på, at Ronaldo vender tilbage til sommer.

– Der har ikke været noget, der får mig til at tro, at Cristiano kommer tilbage hertil. Så vidt jeg ved, er der slet ingenting i det. Ronaldo har to år tilbage af sin kontrakt, og for mig virker det, som om det alt sammen er en del af forhandlingerne om en ny aftale, siger skotten ifølge the Mirror.

– Måske spiller hans agent bare spillet.

Tror på en god modtagelse

Selvom den skotske managerlegende ikke tror på, at Ronaldo vender tilbage i United-trøjen foreløbig, får Old Trafford-publikummet ham dog snart at se. Han gæster nemlig Manchester med sit Real Madrid-hold i Champions League, og Sir Alex forventer et venligt gensyn.

– Cristiano får en god modtagelse. Alle vores tidligere spillere, især dem, der har været gode for klubben, får en god modtagelse, når de vender tilbage.

Det er første gang, Ronaldo er tilbage efter rekordsalget i 2009. Presset er dog på ham og hans Madrid-hold, som skal frem og score på Old Trafford for at gå videre i den fineste europæiske turnering.

Stopper ham med machete

Til den mission er Ronaldo naturligvis en vigtig brik. Han er den største stjerne i den spanske hovedstad, og Sir Alex mener da også, at han er bedre end i 2009.

– Han er en bedre spiller nu, end han var, da han var hos os, for han er modnet. Han er 28 og på toppen af sin karriere. Fra 28 til 32, med den fitness Ronaldo har, misser han aldrig en kamp og er aldrig skadet. Han vil være på sit absolut højeste.

Selvom den portugisiske landsholdsanfører kan virke umulig at stoppe, må Sir Alex være manden, der ved, hvordan man stækker ham. Den strategi afslører han gerne.

– Jeg har en plan for at stoppe han. Det hedder en machete. Plan B er et maskingevær!

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sir Alex hylder stemningen på Old Trafford

Næste artikel

Evra: Ronaldos følelser kan tage over

ANNONCE