Sir Alex mødtes med Ronaldo

Sir Alex Ferguson tog et smut forbi Real Madrids hotel, da holdet i denne uge var i Manchester.

Real Madrids spillerhotel i Manchester fik denne uge fint besøg, da ingen ringere end Sir Alex Ferguson slog et smut forbi for at møde Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er Cristiano Ronaldo selv, som afslører det forneme besøg i forbindelse med Real Madrids kamp mod Manchester City.

– Jeg mødte Alex Ferguson onsdag. Han kom til hotellet for at snakke med Jose Mourinho og jeg fik selvfølgelig også snakket med ham. Det var dejligt at se ham igen, udtaler Ronaldo ifølge The Sun.

Der blev dog ikke snakket om at et muligt comeback i Manchester United, men om de to holds præstationer.

– Nej, vi snakkede ikke om fremtiden. Vi snakkede bare om hans øjeblikke med Manchester United og mine med Real Madrid. Vi var bare glade for at se hinanden.

Ronaldo spillede i Manchester United i seks år før han drog videre til Real Madrid og det var derfor et glædeligt gensyn med byen, som han ellers aldrig rigtig fandt sig til rette i.

– Jeg nødt at komme tilbage til Manchester. Da vi ankom i lufthavnen var jeg så glad. Jeg har en smuk historie her i Manchester. Det var dejligt at se alle fansene og nogle Manchester United-trøjer igen. Det var et dejligt øjeblik og jeg er altid glad for at være her, lød det fra verdens dyreste fodboldsspiller.

Forrige artikel

Tribute to George Best

Næste artikel

United betaler næsten ingen skat

ANNONCE