Skadesoverblik: Hvornår vender de tilbage?

Her finder du de seneste opdateringer på skadesfronten før søndagens Premier League-opgør mod Tottenham Hotspur på Old Trafford.

Manchester United forventes at byde flere nøglespillere velkommen tilbage på banen i løbet af denne måned. Herunder spillere som Lisandro Martinez og Mason Mount. Manchester Evening News har undersøgt spillernes nuværende tilstande nøje inden kampen mod Spurs på søndag, og her er et overblik:

Lisandro Martinez

Martinez blev filmet på Carrington i sidste uge, hvor han trænede sammen med resten af truppen. Han har været ude af spil siden september efter at have gennemgået anden operation af et tilbagevendende fodproblem.

Ten Hag nævnte sidste måned, at Martinez var en af de skadede, der ville vende tilbage på et tidspunkt i januar. Det menes nu, at en realistisk tilbagevendelsesdato for den argentinske landsholdsspiller vil være ved FA Cup-opgøret mod Newport eller Eastleigh senere på måneden.

Mulig tilbagevendelsesdato: 27./28. januar.

Harry Maguire

Midterforsvareren har været ude siden midten af december. Dette efter at han blev tvunget ud under 1-0-nederlaget til Bayern München i Champions League med et lyskeproblem. Han var fraværende igen mod Wigan, men det er meget muligt, at han er klar til søndagens opgør mod Spurs. Ten Hag har fortalt, at datoen “potentielt” kan være realistisk.

Mulig tilbagevendelsesdato: 14. januar.

Victor Lindelöf

Lindelöf har for nylig gennemgået en lyskeoperation ovenpå at have pådraget sig en skade i begyndelsen af december. Hans fravær forventes ikke at være langsigtet, hvilket betyder, at han kunne vende tilbage på et tidspunkt i denne måned. Der er dog ikke angivet en præcis tidsramme.

Mulig tilbagevendelsesdato: Januar.

Luke Shaw

Shaw har misset Uniteds seneste tre kampe med en uspecificeret skade og/eller sygdom. Han medvirkede sidst mod West Ham United den 23. december. Det er muligt, at han kunne vende tilbage mod Spurs.

Mulig tilbagevendelsesdato: 14. januar.

Tyrell Malacia

Malacia har været ude siden pre-season på grund af en knæskade. Venstre-backen, der blev hentet fra Feyenoord i sommervinduet 2022, lader dog til at være tættere og tættere på en tilbagevenden til banen. MEN anskuer, at han godt kunne vende tilbage på et tidspunkt i løbet af de kommende uger.

Mulig tilbagevendelsesdato: Januar.

Casemiro

Ligesom Martinez er Casemiro en af de langtidsskadede, der nærmer sig et comeback. Han blev spottet til træning på Carrington i sidste uge.

Han var utilgængelig mod Wigan, og det forventes at være det samme scenarie mod Spurs. Han er muligvis fit nok til at deltage i fjerde runde af FA Cup’en ved månedens udgang.

Mulig tilbagevendelsesdato: 27./28. januar.

Mason Mount

Mount har været ude i næsten to måneder med en skade i læggen. Han medvirkede sidst, da United besejrede Luton Town 1-0 på Old Trafford den 11. november. Ligesom med Martinez og Casemiro er MEN optimistiske med, at han kan være med mod Newport eller Eastleigh inden udgangen af denne måned.

Mulig tilbagevendelsesdato: 27./28. januar.

Christian Eriksen

Den danske landsholdsspiller, Eriksen, var overraskende ikke med i truppen på DW Stadium mandag aften. Dette på grund af sygdom. Heldigvis menes det ikke at være alvorligt, så han kan med høj sandsynlighed være med i kampen mod sit tidligere hold på søndag.

Mulig tilbagevendelsesdato: 14. januar.

Amad Diallo

Wingeren Amad missede også opgøret mod Wigan på grund af sygdom. Han var ellers spået til at kunne have fået sin første start i sæsonen, efter at have været indskiftet i nederlaget mod Forest for lidt over en uge siden.

Alvorligheden af hans sygdom er i øjeblikket ukendt. Det er derfor endnu ikke klart, om han vil være tilgængelig til weekenden.

Mulig tilbagevendelsesdato: Ukendt.

Antony

Antony blev udskiftet mindre end 10 minutter inde i anden halvleg mod Forest og blev erstattet af Amad. Der blev rygtet på det tidspunkt, at han havde pådraget sig en skade i baglåret – men ingen grund til bekymring. Han er set træne på Carrington op til Wigan-kampen.

Mulig tilbagevendelsesdato: Ukendt.

Anthony Martial

Anthony Martial har været fraværende siden United’s 3-0 nederlag til Bournemouth den 9. december, hvilket betyder, at han ikke har deltaget i de seneste seks kampe for klubben. Han er fortsat ude med sygdom, og der er ikke blevet delt nogen opdatering fra United om hans aktuelle tilstand. Derfor er det i øjeblikket ikke kendt, hvornår han måske igen vil være til rådighed.

Mulig tilbagevendelsesdato: Ukendt.

Forrige artikel

Sancho om Dortmund-skifte: Som at komme hjem

Næste artikel

Mainoos transferværdi skyder til vejrs ovenpå stærke præstationer

ANNONCE