Sky: Ingen van Gaal før næste uge

Ifølge Sky Sports bliver Louis van Gaal først præsenteret som ny United-manager i næste uge.

Rygterne har længe villet, at Louis van Gaal blev præsenteret som ny Manchester United-manager i løbet af denne uge. 

Men nu erfarer Sky Sports, at det formentlig først bliver engang i næste uge, at den 62-årige hollænder officielt overtager tøjlerne på Old Trafford.

– Jeg tror, at det er et spørgsmål om, hvornår ikke om (han bliver manager, red.), men det kan måske tage lidt længere tid, end vi regnede med tirsdag, siger Sky Sports-journalist James Cooper. 

– Der var uden tvivl informationer hele dagen i går om, at han muligvis ville blive præsenteret i dag (onsdag, red.). Det ville ske sideløbende med, at van Gaal tog styringen med det hollandske landshold ved en træningslejr her i eftermiddag, fortsætter Cooper. 

Forsinkelsen skyldes dog ifølge Sky Sports på ingen måde, at United er ved at få kolde fødder, eller at der er gået hårknude i forhandlingerne. 

– Informationen, der tilflyder os nu, siger, at Manchester United er meget rolige omkring situationen, men at vi muligvis ikke får en blåstempling af Louis van Gaal som ny Manchester United-manager før helt ind næste uge som det seneste, siger James Cooper. 

Louis van Gaals kontrakt med det hollandske landshold udløber efter VM-slutrunden. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wilson vil have mere

Næste artikel

RvP: Vi kommer tilbage

Relaterede artikler
Total
0
Share