Sky: Joshua King igen på Uniteds radar

Nordmanden var tæt på at komme til Old Trafford i vinters, nu melder Sky Sports at han stadig er et muligt alternativ hvis Odion Ighalos lejeaftale ikke kan forlænges.

Der var et hektisk mediecirkus igang i Manchester på “Deadline Day” i januartransfervinduets sidste dag.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I løbet af de sene aftentimer lignede det at norske Joshua King – tidligere akademispiller i United – var på vej som angriber-backup til Martial.

I sidste ende blev det dog i stedet, lige akkurat, en hvis nigeriansk Manchester United-fan der endte med at tage springet til Old Trafford.

Ighalo har nået at vise gode tegn i sin korte tid i klubben, men fik sit momentum forpurret af coronakrisens undtagelsestilstand.

Nu er det uvist om boksangriberens lejekontrakt kan forlænges, da hans kinesiske klub Shanghai Shenhua gerne ser ham tilbage i klubben til den kinesiske ligas sæsonstart i juni.

Sky Sports melder at det kan have genskabt Uniteds interesse i Joshua King som et alternativ til den rolle Ighalo nåede at udfylde i et par måneder.

Solskjærs kompatriot har nogle af de samme attributter som Ighalo. Han er stærk på overkroppen og god til at holde i bolden, men kan også bruge sin fornuftige fart til at løbe i dybden.

Fans på sociale medier udtrykte i januar en generel utilfredshed med prisskiltet – 20 millioner pund bød United – en pris få fans synes retfærdiggjorde Kings alder (28) og middelmådige målstatistik (46 mål i 154 kampe).

King har nu til sommer et år tilbage af sin kontrakt, hvilket sammen med coronakrisens indvirkning på fodboldverdenens transferøkonomi for mindre klubber som Bournemouth, med al sandsynlighed vil betyde et markant fald i pris.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Den britiske regering åbner op for nærkontakt blandt elite-sportsudøvere

Næste artikel

The Telegraph: Henderson får lov at spille sæsonen færdig i Sheffield

ANNONCE