The Telegraph: Henderson får lov at spille sæsonen færdig i Sheffield

Dean Hendersons lejekontrakt med Sheffield United står til at udløbe den 30. juni. Ifølge The Telegraph er Manchester United villige til at forlænge kontrakten så Henderson kan spille sæsonen færdig på Bramall Lane.

Dean Henderson har gjort en fremragende figur i sin tid i Sheffield United. Han hjalp dem til oprykning fra The Championship sidste år, og har været en afgørende faktor i ‘The Blades’ fornemme placering i ligatabellen i indeværende sæson (7. plads da ligaen blev afbrudt).

Det har før været diskuteret om Dean Henderson er klar til at overtage tronen som førstemålmand på Old Trafford, eller om hans udvikling er bedst tjent med at tage endnu en sæson under Chris Wilder.

Nu hvor sæsonens skæbne stadig står i det uvisse, er spørgsmålet om hvor Henderson befinder sig i næste sæson mindre akut. Først skal findes en løsning på hvor han er i den resterende del af sæonen 19/20, hvornår den end bliver færdigspillet.

Den britiske avis The Telegraph melder at United er indstillede på at sanktionere dispensation til en midlertidig kontraktforlængelse angående Hendersons lejeophold i Sheffield United, hvilket ville lade ham spille sæsonen færdig hvor lang tid det end tager, og returnere til Manchester efter sæsonens afslutning.

Beslutningen er endnu ikke officiel. Manchester United har ikke meldt noget ud om Dean Hendersons kontraktsituation endnu.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: Joshua King igen på Uniteds radar

Næste artikel

Italiensk avis: United sænker prisen på Smalling

ANNONCE