Sky Sports: Andreas Pereira får et-års kontraktforlængelse

Ifølge Sky Sports har Manchester United valgt at gøre brug af en option i midtbanespilleren, Andreas Pereiras, kontrakt, hvilket betyder, at brasilianeren vil være at finde i klubben i yderligere et år.

Andreas Pereira var i sidste sæson på udlån til spanske Valencia, hvor han fik fint med succes. I denne sæson har han dog valgt at tage kampen op i United, hvilket i den seneste periode har båret frugt med en række startpladser samt nogle acceptable præstationer. Senest i Champions League-sejren mod PSG.

Om det er de seneste uger, der har gjort United-ledelsen opmærksomme på, at Pereira er værd at beholde i truppen, vides ikke. I hvert fald skriver Sky Sports, at “De Røde Djævle” har udnyttet en option i den portugisisk-fødte brasilianers kontrakt, der gør, at han automatisk vil være at finde i den røde trøje endnu et år.

Pereira har spillet otte kampe i denne sæson. Han scorede sit første ligamål for klubben i 3-2-hjemmesejren mod Southampton, hvor han også bidrog med en assist til Romelu Lukaku. 

Forrige artikel

U19: United på ulvejagt med udsolgt afsnit i ryggen

Næste artikel

U19: Passivt forsvarsspil kostede i slaget på heden

ANNONCE