Smalling: En sejr er en sejr

Manchester Uniteds midtstopper er tilfreds med dagens hårdt tilkæmpede sejr, men erkender også, at man er nødt til at fortsætte, hvis top fire skal nås.

Antohony Martials enlige scoring blev i dag forskellen mellem Manchester Uniteds tre point og Evertons nul.  Chris Smalling og co. holdt dermed buret rent for anden gang i streg, og det er naturligvis noget, der glæder den store englænder.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– I første halvleg kontrollerede vi det, men i anden halvleg vidste vi godt, hvor meget, der var på spil, og det blev måske en smule grimt, siger Smalling ifølge BBC.

– Vi ved, at vi er nødt til at vinde vores kampe, for vi kan ikke stole på, at de andre hold begår fejl. Hele stadion var, meget fortjent, elektrisk for Sir Bobby.

Smalling og co. har nu 53 point med syv kampe tilbage. Bysbørnene fra Manchester City er et enkelt point bedre på den Champions League-givende fjerdeplads.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martinez: Meget lige kamp

Næste artikel

Van Gaal hylder Martial

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share