Smalling: Jeg er god nok til landsholdet

Chris Smalling var overrasket over ikke at være med på det engelske landshold, og sendte en stikpille til Gareth Southgate på dagens pressemøde.

Chris Smalling har svinget en del i sin tid i United, men har i denne sæson været en vigtig brik i den solide defensiv som Jose Mourinho har fået bygget op i United. Alligevel var Chris Smalling ikke udtaget til de seneste to venskabskampe for England, hvilket overraskede Smalling selv.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Ja jeg var da overrasket. Men man spiller ikke i en af de største klubber i verden så længe som jeg har gjort, med mindre man kan et eller andet som topspiller. Vi har som hold en af de bedste defensive statistikker i år, hvilket jeg er stolt af at være en del af. Jeg spiller fast under Jose, hvilket gør mig glad.

– Jeg føler ikke jeg har brug for at bevise noget for Southgate. Jeg spiller for en af de mest succesfulde managers, og han vælger kun de bedste spillere. Jeg er sikker på, at kan jeg holde mit niveau og vi samtidig som hold forbliver stærke defensivt, kan han ikke undgå at udtage mig til sommer, lød det på dagens pressemøde fra Smalling.

I stedet for Smalling var det spillere som Harry Maguire, Joe Gomez og Michael Keane som var med i forsvaret for England. Mens manager Mourinho jokede med, at han var tilfreds med at Smalling ikke var udtaget, da han så ikke kunne vende skadet tilbage, virkede Smalling altså anderledes frustreret over fravalget.

Smalling valgte dog at se det positive i fravalget.

– Jeg brugte pausen på at få en hel uges god træning i benene inden kampen mod Newcastle. Og det må vel siges at have givet pote, da jeg samtidig også fik scoret, udtalte Smalling.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Basel vs United

Næste artikel

Griezmann: United er en mulighed

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share