Smalling til OT.dk: Nyder at gribe chancerne

Viborg Stadion bød torsdag aften på kræs for Manchester United-fans, da Chris Smalling, Danny Welbeck og Tom Cleverley var med til at banke det danske…

Viborg Stadion bød torsdag aften på kræs for Manchester United-fans, da Chris Smalling, Danny Welbeck og Tom Cleverley var med til at banke det danske ungdomslandshold på plads med en 4-0-sejr.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Smalling, som i 2008 var at finde i Maidstone United, har været igennem en rivende udvikling. Det bliver til masser af spilletid i Manchester United, og i aften kulminerede den foreløbigt korte karriere for den unge forsvarer, da han overtog anførerbindet fra Micah Richards, der blot fem minutter inde i kampen måtte udgå med en skade.

“Jeg har virkelig nydt hvert eneste lille skridt, jeg har taget. Hvad end det er U/20-landsholdet, U/21-landsholdet eller lidt ekstra kampe for Manchester United, så har jeg nydt hvert eneste øjeblik. Jeg nyder at få chancer, og jeg nyder at gribe dem,” sagde Chris Smalling til OldTrafford.dk efter landskampen mod Danmark.

Hårdt arbejde, dedikation og troen på succes er ifølge Chris Smalling vejen frem.

“Jeg tror ikke, jeg har gjort noget anderledes [end alle andre talenter]. Selvfølgelig har du brug for lidt held, men hvis du griber de chancer, du kan, og hvis du bare bliver ved og aldrig giver op, så kan det betyde forskellen mellem succes eller fiasko.”

“Jeg har aldrig givet op, og jeg bliver ved med at sigte højere,” fortalte Smalling OldTrafford.dk

Køb din trøje med Chris Smalling her

Forrige artikel

Neuer planlægger at blive i Tyskland

Næste artikel

United forbereder sig på at købe sydamerikanske spillere

ANNONCE