Smith og Andrade vil til United

Deportivo La Corunas forsvarsspiller indrømmer nu, at han hilser et tilbud fra Manchester United velkommen. Den portugisiske landsholdsspiller har været…

Deportivo La Corunas forsvarsspiller indrømmer nu, at han hilser et tilbud fra Manchester United velkommen.

Den portugisiske landsholdsspiller har været en af nøglespillerne i klubbens sæson i Champions League og har ligeledes spillet godt i den spanske liga.

“Jeg er kommet fra en lille klub i Portugal til Depor og jeg har altid været interesseret i, at få en større karriere, hvis muligheden er der. Min agent(Jorge Mendez) er den samme som Cristiano Ronaldos og han har fortalt mig en masse gode ting om Manchester United, men jeg har kontrakt med Depor i øjeblikket, så hvis det skal være Manchester United, så må de ordne det med Depor,” udtalter han til PA International ifølge ITV.

Også Leeds´ engelske angriber er åben overfor et skifte til Old Trafford på trods af den velkendte rivalisering mellem de to klubber.

“På nuværende tidspunkt kan jeg ikke udelukke noget. Folk siger, at Leeds og Manchester United er store rivaler, men nu når vi ikke er i den samme liga mere, så kan det ikke kaldes rivalisering.
Jeg siger ikke, at jeg er på vej til Manchester United, men det er en stor klub,” udtalte den voldsomme angriber til BBC Five live.

Efter klubbens nedrykning så er Alan Smith tændt på, at komme væk fra den nye 1. divisionsklub, og Manchester United skulle være ret interesserede i spilleren, som så vil efterfølge store spillere som Rio Ferdinand og Eric Cantona, som har taget turen fra Leeds.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie indrømmer: Det bliver en hård sommer

Næste artikel

Diego vil blive på Old Trafford

ANNONCE