Sneijder afslører United-bud

Rygtebørsen har uafbrudt forbundet Wesley Sneijder med et skifte til Manchester United de sidste mange transfervinduer, og nu røber hollænderen, at der rent faktisk var hold i historierne.

De utallige rygter, der sendte Wesley Sneijder til Old Trafford, fik langt om længe en ende, da det lykkedes Galatasaray at vriste ham fri af Inter Milan-præsidenten, Massimo Morattis, klør.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den tidligere Ajax og Real Madrid-midtbanespiller ville gerne af sted sidste sommer, og Massimo Moratti havde et konkret bud fra Manchester United på bordet, som han dog endte med at afvise.

– Præsident Moratti lovede mig syv millioner euro over en femårig kontrakt. Den underskrev jeg, men fandt så senere ud af, at den havde en frikøbsklausul på 50 millioner euro. Manchester United bød 20 millioner euro på mig, men Inter valgte ikke at sælge, selvom jeg gerne ville af sted, siger Wesley Sneijder til den tyrkiske avis, Fanatik.

Den 28-årige midtbanegeneral blev i stedet skippet til Tyrkiet i sidste måned for 7,5 millioner euro.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chicharito til møde med chefen

Næste artikel

United skal køre grønt

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share