United skal køre grønt

Manchester United-stjernerne får nu chancen for at køre miljørigtigt, efter der på Carrington er blevet installeret en oplader til elektriske biler.

Sir Alex Ferguson og resten af Manchester United-familien har både midlerne og mulighederne til at køre meget dyrt og miljøskadeligt i store, fancy biler, men det skal være slut. Bossen viser vejen i sin nye såkaldte hybridbil, Chevrolet Volt.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg synes, at min nye Volt er fuldstændig fænomenal. En af mine gode venner prøvede den i USA, og han snakkede ikke om andet, så da jeg fik muligheden for at prøve den herhjemme, gjorde jeg det, for det er fremtidens bil. Jeg er meget glad for den, fortæller Sir Alex Ferguson.

Manchester Uniteds nye bilsponsor, Chevrolet, har fået omvendt flere United-spillere til at køre grønt røber den tidligere United-spiller og nuværende akademidirektør, Brian McClair.

– Man kan ofte, hvis ikke hver dag, se førsteholdsspillerne vaske deres nye Chevrolet-biler ved Carrington, men for nyligt har jeg lagt mærke til, at det ikke kun er vandslanger, der er i brug. Mange af bilerne står nu til opladning, imens spillerne passer deres arbejde, siger Brian McClair til magasinet Inside United.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sneijder afslører United-bud

Næste artikel

Rygte: Nanis fremtid usikker

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share