Solskjær er ikke bange for at miste pladsen

Efter indkøbet af Louis Saha og ikke mindst de to unge midtbanetalenter, Darren Fletcher og Cristiano Ronaldo, så er Ole Gunnar Solskjær ikke stadig ikke bange for, at miste pladsen på førsteholdet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den aldrende nordmand har høstet masser af succes i United, men har ikke spillet siden september 2003 på grund af en knæskade, men nu venter et endeligt comeback på førsteholdet inden længe.

“Jeg er ikke bange for at få min plads tilbage. Alt hvad jeg vil, er at tilføre holdet noget. Hvis manageren mener han vil bruge mig i 15 minutter, så er det fint.
På det seneste har jeg af mine styrker været ikke a blive skadet for ofte. Det ser ud til, at jeg har taget min tørn nu.
På et tidspunkt tænkte jeg, at jeg ville komme tilbage lidt før. Men heldigvis er jeg i en klub med så mange spillere, at manageren ikke behøver at stresse spillerne i at komme tilbage.
Jeg har fulgt det skema, som jeg fik fra lægerne og jeg er helt klart glad for, at være klar igen,” udtaler SOlskjær til MUTV.

Nordmanden ventes at spille med i reservekampen imod Liverpool imorgen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Saha fik sit mål

Næste artikel

Timm bekræfter kontrakt

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share