Solskjær indrømmer, at holdudvælgelsen slog fejl

Efter en lang periode med kontinuitet i startopstillingen havde Solskjær til dagens kamp mod Chelsea valgt at rotere på flere pladser. En beslutning, som slog fejl, erkendte manageren efter kampen, som dog understrege, at han havde sat holdet efter at vinde.

Det er ikke mange ændringer, som Ole Gunnar Solskjær har foretaget i sin udvælgelse af startopstillingen fra kamp til kamp på det sidste. Kampen mod Southampton markerede den femte kamp i træk i ligaen med samme startopstilling – en kamp, der dog også afslørede markante træthedstegn hos en række af spillerne. Til seneste kamp mod Crystal Palace var der så foretaget to ændringer og i dag mod Chelsea havde man rystet posen og foretaget fem ændringer på spillersiden og ændret formation i forhold til seneste kamp. 

Solskjær forholdt sig efter kampen til holdudvælgelsen, hvor han forklarede, at han havde forsøgt sig med et hold, som han troede ville vinde, samtidig med, at han havde et øje på onsdagens kamp mod West Ham – en belsutning, som han erkendte slog fejl.  

–  Vi valgte et hold i dag, som ville give os den bedste mulighed for at gå videre i cuppen og samtidig være klar til på onsdag. Det gik ikke i dag. 

Solskjær talte om vigtigheden af de to resterende kampe i Premier League og behovet for at være klar til dem, men understregede også samtidig, at han havde forsøgt at sætte et hold, som kunne vinde. 

– Jeg valgte holdet i dag med blik på at gå videre, sagde nordmanden. 

Solskjær havde blandt andet valgt at give ivorianske Eric Bailly chancen fra start. Den 26-årige midterforsvarer måtte dog lade sig udskifte allerede i første halvleg, da han stødte hovederne sammen med Uniteds anfører, Harry Maguire. Bailly blev efterfølgende kørt til hospitalet. 

Solskjær havde inden opgøret talt i positive vendinger om muligheden for de nye, som kom ind til dagens kamp for at imponere og virkede fortøstningsfuld i forhold til at bringe nye ansigter i aktion. 

– Det er en chance for alle selvfølgelig. De har ventet tålmodigt og har gjort det godt, når de har fået chancen. Både Fred og Jamo (Daniel James, red.) har friske ben, så de kan give os noget af den intensitet, som vi har brug for å denne enormt store og drænende Wembley-bane. 

Paul Pogba og Anthony Martial startede begge på bænken og Solskjær afslørede inden kampen, at de havde spillet meget fodbold og havde brug for en pause. Martial blev dog bragt i aktion allerede inden pausen, da Bailly måtte bæres fra banen. Pogba kom også senere i aktion. Ingen af de to kunne dog forhindre United i at tabe med 3-1 til Chelsea. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Bailly skulle på hospitalet med hovedskade

Næste artikel

Yorke: Greenwood er bedre end Rashford

ANNONCE