Solskjær: Jeg tror heller ikke, at Keane havde reddet den

Ole Gunnar Solskjær forholder sig kritisk til Roy Keanes kritik af David de Gea efter Tottenhams 1-0-scoring i gårsdagens kamp.

Roy Keane var, som så mange gange før, ude med riven overfor Manchester United, hvor han denne gang kritiserede David de Gea for håndteringen af 1-0-scoringen, der blev sat ind af Steven Bergwijn. Nu forsvarer Ole Gunnar Solskjær sin spanske keeper.

– Jeg er også skuffet over, at de scorede på deres første chance. Han (Bergwijn, red.) ramte bolden godt, og desværre gik den ind. Roy (Keane, red.) var en fantastisk spiller og en af mine gode venner, men han havde heller ikke reddet bolden, mener Solskjær.

– David er også skuffet over, at den gik ind. Men han svarede fint tilbage fem minutter senere, hvor han lavede en fin redning. Der havde vi desværre en periode på en 10 minutters tid, hvor det godt kunne ligne, at de kunne score et mål mere.

Fejl af David de Gea eller ej, lægger det ikke desto mindre endnu større pres på spanieren, som desperat skal forsøge at undgå at blive erstattet af Sheffield Uniteds Dean Henderson, som er Uniteds næste modstander i Premier League, når oprykkerne på onsdag gæster Old Trafford.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær glæder sig over Pogba-comeback

Næste artikel

Shaw: Vi følte os stærkere end Tottenham

ANNONCE