Solskjær og Maguire går efter sejren i Tyskland

United kan klare sig med et point i morgendagens kamp mod RB Leipzig, men holdet kommer efter de tre, slår Ole Gunnar Solskjær og Harry Maguire fast.

Manchester United spiller gruppefinale i morgen mod RB Leipzig. To ud af tre af kampens udfald sender United videre i turneringen, men det ligger i Manchester Uniteds DNA altid at gå efter sejren, lyder det fra Ole Gunnar Solskjær.

– Vi bliver nødt til at gå ind til hver kamp med en indstilling om, at alt kan ske. Så vi kan ikke bære sætte os tilbage og satse på 0-0, det ligger ikke i vores gener. Vi viste mod PSG, at vi gik efter sejren, og det vil vi gøre igen, siger Solskjær på dagens pressemøde ifølge Manchester Evening News.

Anfører Maguire bakker op.

– Vi snakkede om det i morges, vi tager derover for at vinde kampen, som vi altid gør, siger han.

Der er som nævnt tale om en kamp med rigtig meget på spil for begge hold, og det gør mange United-fans ængstelige. Ifølge de to ledere, så er det dog noget, som Manchester United-spillere skal kunne håndtere.

– Det er de her kampe, vi ser frem til. Vi gør det aldrig nemt for os selv, vi gør det svært istedet, og det har været tilfældet lige siden, jeg spillede her, siger Solskjær.

– Jeg skiftede hertil for at spille i de størst mulige kampe. Det er et statement, og de er i de kampe, store spillere kan træde frem. Det var det samme mod Leicester i den sidste kamp i Premier League sidste sæson, siger Maguire.

I den anden kamp i gruppespillets sidste runde møder PSG tyrkiske Istanbul Basaksehir på hjemmebane. Her kan franskmændende selv afgøre deres videre færd i turneringen i en kamp, hvor tyrkerne ikke har noget at spille for.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

7. december: Ibrahimović stjæler overskriften i EFL Cup-finalen

Næste artikel

Truppen mod RB Leipzig

ANNONCE