Solskjær til reserver: Vær tålmodige

Wes Brown, Gabriel Heinze og Mikael Silvestre er tre af de spillere, der er blevet offer for Uniteds storform. De har ikke spillet meget, og de engelske…

Wes Brown, Gabriel Heinze og Mikael Silvestre er tre af de spillere, der er blevet offer for Uniteds storform. De har ikke spillet meget, og de engelske medier er overbevist om, at de er på vej væk.

Ole Gunnar Solskjær kender også reserverollen ganske udmærket. Han har tilbragt meget af sin tid på Old Trafford i skyggen af andre angribere, men selvom der er kommet mange tilbud om fast spilletid til nordmanden andre steder fra, så er han her endnu. Og han råder de nuværende reserver til at overveje situationen grundigt, inden de eventuelt søger væk.

“Vi har flere gange set, at der bliver rokeret på holdet. Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo kan ikke afgøre alle kampe for os, og når folk som dem skal have pause, så er det vigtigt, at man har reserver, der kan vise deres værd.”

“Jeg var selv hverken med i kvartfinaler eller semifinaler i Champions League i 99. Det er vel et godt eksempel på, at det kan betale sig at være tålmodig,” siger Solskjær.

Forrige artikel

Ny kontrakt til Dong

Næste artikel

Rossi hjem til Parma

ANNONCE