Solskjær udelukker Aguero-transfer

Ole Gunnar Solskjær var klar i mælet, da han udelukkede en mulig transfer for måltyven fra den blå del af Manchester, og langede derudover også ud efter nogle af de spiller, som førhen har foretaget skiftet til de støjende naboer.

Sergio Aguero meddelte i starten af denne uge, at han er færdig i Manchester City, når den nuværende sæson kommer til ende. Argentineren har kontraktudløb til sommer og kan derfor hentes gratis, når sæsonen er ovre. Som Citys førende målscorer gennem tiderne er Aguero naturligvis en eftertragtet herre, og store klubber har allerede meldt deres interesse.

Det gælder dog ikke for Manchester United. Ole Gunnar Solskjær kunne nemlig udelukke muligheden for et skifte til den røde del af Manchester for Aguero, da loyalitet betyder meget for nordmanden.

– Loyalitet er naturligvis en af de værdier, som jeg prioriterer højt. Så jeg forventer ikke, at nogen spiller, som har spillet for en klub i ti år, vil skifte til en rivaliserende klub, siger Solskjær til Sky Sports.

Derudover havde Solskjær en skarp bemærkning i ærmet rettet mod de spillere, som førhen har foretaget det kontroversielle skifte de to rivaliserende klubber i mellem.

– Jeg ved godt, vi er professionelle, men når du spiller for Man Utd, så tager du ikke til City, udtaler Solskjær og fortsætter:

– Vi har set eksempler på det, og jeg har ikke været enig i de skift. […} Jeg vil ikke nævne nogen navne, men i ved alle, hvem jeg peger fingeren på. Så har jeg sagt rigeligt.

Flere end 40 spillere har tidligere repræsenteret begge Manchester-klubber, hvoraf Andy Cole, Carlos Tevez og Peter Schmeichel kan nævnes som nogle af de mest prominente navne.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær håber stadig på det bedste fra Van de Beek

Næste artikel

Tre ting, vi lærte om United i marts

ANNONCE