Solskjær: Vi gjorde ikke nok for at vinde kampen

Manchester United tabte her til aften med 2-0 på hjemmebane til de larmende naboer fra Manchester City. Manager Ole Gunnar Solskjær talte med Sky Sports efter kampen.

Så gik den ikke længere. Manchester United tabte her til aften, helt fortjent, med 2-0 mod et stærkt spillende Manchester City. Vi har samlet et par kommentarer fra Ole Gunnar Solskjær. 

– Manchester City kan score mange gode mål, det må man acceptere, men når man lukker to mål ind fra dødbolde, som skulle have været afværget, er det selvfølgelig skuffende. Det var bare ikke godt nok, fortalte en tydeligt skuffet manager. 

Ole gunnar Solskjærs mandskab havde ellers været i glimrende form på det seneste, men det kunne man ikke se på banen i dag. 

– Vi gjorde ikke nok for at vinde kampen. Vi skabte ikke nok store chancer, det gjorde de heller ikke. Vi havde ikke den ekstra kvalitet som vi har haft i de seneste kampe. Vi var ikke gode nok i dag.  

– Vi spillede mod et rigtig godt Manchester City-hold. Når de spiller som de gjorde i dag, er du nødt til at være på dit højeste niveau for at have en chance. Og det havde vi ikke i dag. 

Det er fjerde gang, at Ole Gunnar Solskjær, i spidsen for Manchester United, ryger ud af en semifinale. Men selvom, det ser sort ud, så påpeger den norske manager, at Manchester Uniteds proces er i fremgang.

– Det er en meget bedre version af Manchester United, vi ser for tiden, end den vi så i sidste sæsons semifinaler. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Karakterer: Kollektiv dårlig præstation

Næste artikel

Solskjær savnede Cavani's energi

ANNONCE