Solskjær: Vi vil ikke savne Queiroz

Ole Gunnar Solskjær mener ikke at Manchester United vil savne Carlos Queiroz. Han udtaler sig at det ikke vil svække Manchester Uniteds hold, og dermed ikke gøre klubben svagere stillet i mesterskabskampen i Premier League og i Europa.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Solskjær mener, at det er normalt at klubben skifter assistenttrænere ud, fordi de fortsætter karrieren som manager i en anden klub.

“Vi er vant til at assistenttrænere forlader os, for at være manager et andet sted,” udtalte Solskjær til Manchester Evening News

Carlos Queiroz er i dag Real Madrid cheftræner efter han overtog jobbet fra den fyrede del Bosque, som Real Madrids ledelse åbentbart ikke var tilfreds med. Trods det at han hjemtog det spanske mesterskab til klubben i sidste sæson.

Klar efter en lang pause

Ole Gunnar Solskjær udtaler sig også om, at spillerne i Manchester United er klar efter en god pause, og at de føler sig friske.

“Vi har haft en god pause, og føler os friske, og gutterne nyder det. Nu venter vi bare på at kampene, skal gå igang.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Holdkammeraterne fascineret af Ruud

Næste artikel

Veron: Jeg vil blive i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share