Veron: Jeg vil blive i United

Vores allesammens Juan Sebastian Veron, også kaldt Seba, har i dag udtalt sig til sport.telegraph, at han har ingen planer om at forlade Manchester United til fordel for Chelsea eller nogen anden klub i verden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Det gar aldrig været min mening at forlade klubben. Jeg ved ikke hvad klubben ønsker, men jeg ønsker at blive her. Jeg har været åben omkring mine planer, og jeg har ikke lyst til at forlade klubben,” siger den 28-årige argentiner.

Chelsea skulle ellers eftersigende have budt £14 millioner for Seba. Det er det halve af, hvad Manchester United gav for spilleren for blot 2 år siden, da de købte ham i Lazio.

Heldigvis vil argentineren blive i Manchester United, og han gjorde da også sin optræden i gårsdagens kamp mod Celtic på Uniteds USA Tour, hvor han blev indskiftet i pausen istedet for Roy Keane. Dermed var Seba med til at hjælpe United til en sejr på 4-0 over skotterne fra Glasgow, hvor bl.a. debutanten David Bellion scorede sit første mål i den røde trøje.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Vi vil ikke savne Queiroz

Næste artikel

Clough mener Keanes tid er ovre

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share