Veron: Jeg vil blive i United

Vores allesammens Juan Sebastian Veron, også kaldt Seba, har i dag udtalt sig til sport.telegraph, at han har ingen planer om at forlade Manchester United til fordel for Chelsea eller nogen anden klub i verden.

“Det gar aldrig været min mening at forlade klubben. Jeg ved ikke hvad klubben ønsker, men jeg ønsker at blive her. Jeg har været åben omkring mine planer, og jeg har ikke lyst til at forlade klubben,” siger den 28-årige argentiner.

Chelsea skulle ellers eftersigende have budt £14 millioner for Seba. Det er det halve af, hvad Manchester United gav for spilleren for blot 2 år siden, da de købte ham i Lazio.

Heldigvis vil argentineren blive i Manchester United, og han gjorde da også sin optræden i gårsdagens kamp mod Celtic på Uniteds USA Tour, hvor han blev indskiftet i pausen istedet for Roy Keane. Dermed var Seba med til at hjælpe United til en sejr på 4-0 over skotterne fra Glasgow, hvor bl.a. debutanten David Bellion scorede sit første mål i den røde trøje.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Vi vil ikke savne Queiroz

Næste artikel

Clough mener Keanes tid er ovre

Relaterede artikler
Gå til siden

Engelsk trio tilbage i træning

De tre englændere Luke Shaw, Jadon Sancho og Marcus Rashford er tilbage i træning efter pause på sidelinjen.
ANNONCE
Total
0
Share