Spansk medie: Mourinho bliver lovet tre stjernespillere

Ifølge det spanske medie Sport forsøger United-ledelsen at lokke José Mourinho til en kontraktforlængelse med tre stjernespillere.

Der er sået en smule tvivl om Mourinhos fremtid på den lange bane i Manchester United, efter portugiseren i sidste måned udtalte, at han nok ikke sluttede sin karriere i United. I næsten samme sætning roste porugiseren PSG, og han sagde om klubben, at der var en magisk og ungdommelig stemning.

Lagt sammen med at Mourinhos kontrakt udløber i 2019 har altså fået rygterne til at gå på, om han kunne være fortid i klubben allerede om to sæsoner. Det er et billede, som ledelsen i United ikke ønsker, og de skulle være klar med den helt store madding for at sikre sig Mourinhos underskrift på en kontraktforlængelse.

Det spanske medie Sport mener at vide, at klubben vil tilbyde Mourinho en årsløn på 19 millioner engelske pund samt muligheden for at hente tre stjernespillere til klubben. Der skulle blandt andet være snak om Gareth Bale og Antoine Griezmann. Den tredje spiller kunne være Raphael Varane, som portugiseren er stor beundrer af.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Zlatan: Løver heler ikke som mennesker

Næste artikel

Benitez: Pogba ikke på Gerrard-niveau

ANNONCE