Spillerkarakterer: Defensiven var bedst mod Watford

Chris Smalling og resten af defensiven høster de bedste karakterer i Manchester Uniteds sejr over Watford, der ikke ligefrem var præget af flot offensivt spil.

David de Gea – 6

Selvom Watford havde mange forsøg, blev vores spanske keeper sjældent truet. Han havde et par fine redninger og vil være ærgerlig over, at det ikke blev til et rent bur.

Ashley Young – 7

Fin indsats af Ashley Young, der havde en travl eftermiddag. Det var dog sjældent, at United-backen blev placeret, selvom han ofte var én-mod-én.

Chris Smalling – 8 (Kampens spiller)

Smalling var Uniteds bedste mand i en kamp, hvor defensiven var langt bedre end offensiven. Gang på gang kom Smalling først på Watfords indlæg og var bundsolid overfor Watfords ubehagelige offensiv.

Phil Jones – 7

Ligesom Smalling var Jones én af profilerne i Uniteds sejr. Flere gange var Jones redningsmanden, når midtbanens defensive arbejde svigtede. 

Luke Shaw – 7

Deulofeu er en svær spiller at stå overfor, men Shaw løste udfordringen godt i stort set alle situationer. Han var også skarp i offensiven, hvor han blandt andet leverede en flot assist til Rashfords åbningsmål.

Nemanja Matic – 4

Svag indsats af serberen, der slet ikke kunne håndtere Doucoure, Capoue og Hughes. Fik sjældent afvist Watfords angreb og var en stor del af årsagen til, at United aldrig for alvor havde kontrol over kampen.

Ander Herrera – 5 (Udskiftet efter 63 minutter)

Ligesom Matic havde Herrera meget lidt succes med sine defensive aktioner og var også meget lidt i spil offensivt. Midtbanen var ikke afstemt, og det bærer Herrera naturligvis en del af ansvaret for.

Paul Pogba – 5

Endnu en skidt indsats af Pogba, der ikke har leveret for United på det seneste. Har igen fået tendens til at prøve lidt for meget på egen hånd fremfor at spille simpelt, som han ellers var begyndt at gøre under Solskjær.

Juan Mata – 5 (Udskiftet efter 63 minutter)

Mata havde en skidt dag på kontoret, hvor han hverken prægede kampen offensivt eller defensivt. Blev udskiftet efter en times spil, hvor han ikke leverede noget nævneværdigt.

Marcus Rashford – 6

Rashford arbejde hårdt og var Uniteds største trussel i offensiven. Scorede også et flot mål, der bragte United foran i første halvleg.

Anthony Martial – 5 (Udskiftet efter 77 minutter)

Martial fik scoret målet, der endte med at sikre United sejren, men havde en meget stille dag på kontoret. Lykkedes ikke særligt ofte med sine udfordringer.

Indskiftere

Andreas Pereira – 5 (Indskiftet efter 63 minutter)

Kom på banen istedet for Herrera, men gjorde det hverken bedre eller dårligere end spanieren. Forholdsvis anonym indsats af Pereira.

Jesse Lingard – 5 (Indskiftet efter 63 minutter)

Den tilbagevendte offensivspiller lagde op til Martials 2-0-mål, men havde ellers et meget stille indhop.

Marcos Rojo – Udenfor bedømmelse (Indskiftet efter 77 minutter)

Forrige artikel

United sled for sejren i Solskjær-'debut'

Næste artikel

Shaw: Vi var forfærdelige i anden halvleg

ANNONCE