Spillerkarakterer: Herrera shiner i solid udesejr

Især midtbanen gjorde en god figur i onsdagens vigtige sejr over Bournemouth. Se vores spillerbedømmelser her.

Jose Mourinhos tropper kom tilbage på vindersporet, da de her til aften tog en velfortjent 2-0-sejr med fra Vitality Stadium.

Se herunder, hvordan vi har bedømt spillernes indsatser:

De Gea – 7

Professionel indsats på en aften, hvor han ikke havde meget at lave. Kunne aftenens resultat notere sig sit 17. clean sheet i denne Premier League-sæson. 

Matteo Darmian – 5

Italieneren fik sin første kamp fra start i flere måneder, og han så da også lidt rusten ud til tider. Havde et par flotte offensive aktioner i første halvleg, men lod ved flere lejligheder Bournemouth slippe for nemt forbi. Er ikke kommet tættere på startopstillingen.

Phil Jones – 8

Det var dejligt at se Phil Jones tilbage på holdkortet i dag. Englænderen løste sin opgave til perfektion, og han var klar med de afgørende tacklinger, de få gange, det brændte på.

Chris Smalling – 7

Stod defensivt ikke lige så stærkt i billedet som sin forsvarsmakker, men kompenserede ved at score et flot mål efter et ærgerrigt løb i feltet.

 Luke Shaw – 7

Venstrebacken har været under pres fra Mourinho hele sæsonen, men spillede en professionel kamp her til aften. Var flere gange med i offensiven og tillod sjældent Jordan Ibe at få plads på højrekanten.

Ander Herrera – 9 (kampens spiller)

Hvor var det en fryd at se Ander Herrera have det spillehumør, han viste i dag. Var aggressiv i sit presspil, løb konstant efter bolden og krydrede indsatsen med en fremragende aflevering i dybden, som førte til 1-0-målet.

Paul Pogba – 8

Paul Pogba havde om nogen noget at bevise efter indsatsen mod West Brom. Men selvom han stadig var sløset og holdt for længe på bolden til tider, var der også ting, som lykkedes. Det var tydeligt at se, at han ville det i dag, hvilket han beviste med sit flotte oplæg til Romelu Lukaku.

Marouane Fellaini – 7

Efter skader og længere tids spekulationer om et sommer-exit var dejligt at se Marouane Fellaini gå ud og præstere på et solidt niveau. Belgieren holdt godt fast i bolden og havde tilmed et par lækre tekniske detaljer undervejs.

Marcus Rashford – 6

Rashford fik chancen fra start på toppen. Var dog at finde overalt på banen og lavede især i første halvleg flere udfordrende løb, som Bournemouth ikke kunne håndtere. Manglede dog skarpheden i feltet, da det gjaldt.

Anthony Martial – 6

Ligesom Rashford forsøgte Martial gang på gang at udfordre modstanderne, og det var dejligt at se. Fanfavoritten mangler dog stadig den allersidste skarphed, og det er tvivlsomt, at han er med igen på lørdag.

Jesse Lingard – 6

Lagde resolut bolden videre efter sit gode løb i feltet ved det første mål, og han var som altid løbevillig. Sløsede dog også en del med bolden, hvilket trækker ned.

Romelu Lukaku – 7

Kom ind og afgjorde tingene for United med sin 27. sæsonscoring, så der ikke blev tvivl om resultatet. Flot afslutning på oplægget fra Pogba.

Nemanja Matic – uden for bedømmelse

Daley Blind – uden for bedømmelse

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Indskiftede Lukaku: Spillere vil altid spille

Næste artikel

Se målene fra Uniteds 2-0-sejr over Bournemouth

ANNONCE