Spurs jubler efter historisk sejr

Tottenham jubler efter den første sejr på Old Trafford over Manchester United.

Sky Sports kalder øjeblikket for et af kampens højdepunkter, da Tottenham-bænken jublede ovenpå sejren over Manchester United lørdag aften.

Med 3-2 på Old Trafford var det nemlig London-klubbens første sejr siden 1989 og det glæden var da heller ikke til at tage fra Tottenham-manager Andre Villas-Boas efter kampen.

– Vi var helt utrolige i dag. Spillerne lagde virkelig hårdt arbejde og intensitet i at få dette resultat. Første halvleg var helt anerledes end den anden, men vi kan være stolte af dem begge, sagde den tidligere FC Porto- og Chelsea-manager efter kampen. 

– Det var nogle spændende første 15 minutter af anden halvleg, men man kunne se på begæret for at få dette resultat, at vi kan regne med hinanden for at få store ting til at ske.

Stolt målscorer

Også manden bag Tottenhams afgørende scoring Clint Dempsey var overlykkelig efter kampen.

– Det var fedt! Det er altid så svært og det er første gang i så lang tid, så vi er virkelig glade for det. Det var som en rutschebane. Vi gjorde det rigtig godt og kom foran 2-0 i første halvleg. Så scorede de, men vi svarede hurtigt igen og så kom de igen. I resten af halvlegen var det som at jagte sin egen skygge. Men vi viste karakter, holdte resultatet og fik de tre point, sagde Dempsey efter kampen til ESPN.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson: Vi var uheldige

Næste artikel

Evra: Vi fortjente at tabe

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share